Skip to main content

Den 11 september är det Vandringens dag och då vill vi att hela Sverige ska komma ut och vandra. Flera gemensamma vandringsaktiviteter anordnas runt om i landet, men du kan också välja att vandra på egen hand.

För att vandra behöver du inte ta dig långt, allt som behövs är faktiskt att du öppnar dörren och går ut. Vandringens dag uppmuntrar dig till att upptäcka ditt närområde eller en annan plats, och unna dig en skön stund utomhus, oavsett om det är i skogen, på fjället, i city eller vid havet. Under Vandringens dag ordnas flera gemensamma aktiviteter runt om i landet av men du kan också välja att vandra själv. Det viktiga med dagen är att du vandrar. Det är tredje året i rad STF anordnar Vandringens dag och målet är att hela Sverige ska komma ut och vandra. Lägg gärna upp en bild på din vandring och tagga ditt inlägg med #vandringensdag, #luftenärfri och #gillafriluftslivet.

På STFs webb kan du hitta över 150 vandringar att välja på under den här dagen. Gå in och anmäl dig till din favorit eller hitta ett tips på var du kan vandra på egen hand den här dagen. 

Leave a Reply