Skip to main content

Vi har valt att följa regeringens nya restriktioner för sammankomster över 100 personer. Därför ska alla fysiska deltagare på konferensen uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis vid registrering (negativt covid-test räcker alltså inte). Av vaccinationsbeviset ska det framgå att du är fullvaccinerad med två doser och den senaste dosen tagits minst två veckor innan konferensen. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna.

Läs mer om restriktionerna på regeringen.se. Vaccinationsbevis beställer du via https://covidbevis.se/.

Kontroll på plats

Du kommer att bli ombedd att uppvisa giltigt vaccinationsbevis och legitimation vid konferensregistreringen. Du som inte är vaccinerad av medicinska skäl ska kunna uppvisa läkarintyg, en annan handling utfärdad av hälso- och sjukvårdspersonal eller annat utlåtande.

Eventuell avbokning av fysiskt deltagande

Du som anmält dig men inte kan uppvisa något vaccinationsbevis eller medicinskt utlåtande kan avboka din anmälan med full återbetalning av konferensavgiften. Avbokning av boende och resa ansvarar du för själv. Vi hoppas att du som tvingas avboka ditt fysiska deltagande ändå hänger med oss i den digitala sändningen.

Allmänna rekommendationer för att förhindra smittspridning

I övrigt gäller fortfarande de allmänna rekommendationer kring covid-19 som myndigheterna tidigare gått ut med.

Frågor

För frågor gällande de nya restriktionerna, kontakta Sanna Ameln på mejl, eller telefon 0706-46 26 56
För frågor kring avbokning/ändring till digital medverkan, kontakta Elin Bäck på mejl.

Leave a Reply