Skip to main content

Stort intresse för invigningsveckan för Friluftslivets år!

Bild från invigningswebbinariet av friluftslivets år

Den nationella invigningen av Friluftslivets år skedde under hela veckan 16-24 januari, med massor av olika aktiviteter över hela landet. Ett invigningswebbinarium med ett stort deltagande skedde 22 januari. Webbinariet sändes på Youtube och följdes av omkring 550 personer. På webbinariet såg vi nedslag från aktiviteter som kommer att genomföras under året för att inspirera till allt fantastiskt som kommer att ske kring friluftslivet detta år. Många tongivande deltog, bland annat landets landshövdingar. Generaldirektören för Naturvårdsverket, Björn Risinger höll tal och Per Klingbjer, ordförande i Svenskt Friluftsliv förklarade friluftslivets år formellt invigt.

Du kan se invigningswebbinariet i efterhand på https://www.youtube.com/watch?v=LlXuUo-04ik.

Leave a Reply