Laddar Aktiviteter

« Alla Aktiviteter

  • Detta aktivitet har redan ägt rum.

Skolaktivitet, liveradio och invigning av Friluftslivets år 2021 i Skellefteå

22 januari @ 12:00 - 13:00

Som lokal invigning för arbetet med Friluftslivets år 2021 – Luften är fri! här i Skellefteå kommer vi som arbetar med friluftlivsfrågor på Kultur- och fritidskontoret, Skellefteå kommun att besöka Moröbackeskolan 5C.

Tillsammans med idrottslärare Magnus kommer vi genomföra en idrottslektion med lite enkla vinteraktiviteter utomhus, för att visa exempel på att utövandet av friluftsliv är enkelt och inte bara handlar om fjällvandring eller aktiviteter som kräver dyr utrustning.

Med oss på denna träff har vi några gäster som vi ska prata friluftsliv med och framförallt även Åza Meijer från Sveriges Radio P4 Västerbotten, som kommer att sända live med oss från ca. kl.12.15.

Så välkommen att delta på vår lokala och coronaanpassade invigning via din radio eller webben på P4 Västerbotten | Sveriges Radio

Nu startar vi Friluftslivets år 2021 i Skellefteå!

OBS! INVIGNINGEN ÄR EJ ETT PUBLIKT EVENT.
Har ni frågor och funderingar kring kampanjen eller idéer och förslag på lokala aktiviteter att genomföra är ni alltid välkomna att vår kundtjänst så hjälper dom er att komma rätt: Kontakta oss – Skellefteå kommun (skelleftea.se)

Detaljer

Datum:
22 januari
Tid:
12:00 - 13:00
Aktivitet Kategori:

Arrangör

Skellefteå kommun
Telefon:
0910735000
E-post:
johannes.lindberg@skelleftea.se
Webbplats:
www.skelleftea.se

Plats

Skellefteå
Skellefteå, Västerbotten Sverige + Google Map