Skip to main content
Laddar Aktiviteter

« Alla Aktiviteter

  • Detta aktivitet har redan ägt rum.

Scouternas öppna kanotkvällar

28 juli kl 18:00 - 20:00

|Återkommande Aktivitet (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 18:00 på onsdag, upprepas till 28 juli, 2021

Gratis

I sommar öppnar Kisa scoutkår upp vårt kanotstall för alla som är sugna på att prova på att paddla. Oavsett om du är nybörjare eller van, med i scouterna eller sugen på att paddla en sväng, är du välkommen. På plats finns scoutledare som hjälper dig att komma igång med enkla instruktioner.

Kanotstallet ligger i kvarteret Vråken i Kisa, bakom Cafe Columbia. Därifrån kan man enkelt paddla ut via Kisaån till Kisasjön. Ta en mysig tur i ån, eller hinner du ända till Kap Jocke ute i sjön?

När?
Kanotstallet är öppet onsdagar kl 18-20 under juni och juli. Det innebär att kanoten behöver vara tillbaka i kanotstallet senast kl 20.

Hur?
För att genomföra det pandemisäkert ser vi gärna att du förbokar. Skicka ett meddelande till oss via Facebook messenger med dina önskemål så bekräftar vi. Finns det obokade kanoter går det naturligtvis bra med drop-in.

Vad behöver jag ha med mig?
Kläder som passar vädret. Övrig utrustning finns på plats.

OBS: Beroende på väder eller andra omständigheter kan vissa kvällar komma att bli inställda. Titta på Kisa scoutkårs Facebooksida för aktuell information. https://www.facebook.com/kisascoutkar

Kostnadsfritt.

Detaljer

Datum:
28 juli
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Aktivitet Kategorier:
,
View Aktivitet Website

Arrangör

Kisa Scoutkår
Telefon:
0702-13 60 12
E-post:
info@kisascout.se
View Arrangör Website

Annan

Svårighetsgrad
Lätt
Utrustning
Finns att låna
Beskriv tillgängligheten (T. ex. typ av terräng, hinder, viloplatser mm)
Från vårt kanotstall paddlar du enkelt ut i Kisaån, en lummig och mysig mindre å. Vattnet är lätt strömt, och det går att paddla i både med och motströms. Medströms vidtar efter 1km en större sjö lämplig för rundtur. Våra ledare på plats hjälper dig att lägga i och ta upp kanoter och instruerar i paddlingsteknik.

Plats

Kvarteret Vråken
Storgatan 10
Kisa, 59040 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702-136012
View Plats Website