Skip to main content
Laddar Aktiviteter

« Alla Aktiviteter

  • Detta aktivitet har redan ägt rum.

Prova på paddling i Järnavik

30 augusti kl 16:30 - 19:00

Vill du prova på att paddla kajak men aldrig fått tillfälle? Passa på att komma till Järnavik på måndag den 30 augusti mellan kl. 16.30 – 19.00! Då får du kostnadsfritt träffa erfarna instruktörer som visar dig hur man paddlar kajak och vad man ska tänka på för att få en så säker och fin paddlingstur som möjligt. Att paddla kajak är ett av de finaste sätten att uppleva skärgården på nära håll!
Paddelkompaniet har kajaker på plats, både singel och dubbelkajaker, som du får låna kostnadsfritt och paddla runt i viken. I trädgården på Pensionat Järnavik, ett stenkast från kajakbryggan, kommer det bjudas på korvgrillning och kaffe/te. Ta med en kompis, familjen eller kom för att skaffa nya vänner! På plats träffar du representanter med god erfarenhet och kunskap av friluftsliv och natur som ger dig mer inspiration till att upptäcka friluftslivet i Blekinge Arkipelag.
Eventet görs inom ramen för Friluftslivets år och är ett samarbete mellan Blekinge Arkipelag, Friluftsfrämjandet, Paddelkompaniet, Pensionat Järnavik och Länsstyrelsen / Naturum Blekinge.
Hoppas vi ses där!
PS: Du behöver inte skicka in en formell anmälan men markera gärna Kommer om du vill delta på eventets evenemangsida på facebook. https://www.facebook.com/events/2803817963262300?
Då kan vi bättre planera upplägget och korvgrillningen. (Även vegetariska alternativ kommer finnas).
Det är ”drop in” så du kan välja vilken tid som passar dig men du behöver också vara lite flexibel då man får vänta på sin tur om kajakerna är upptagna.

Detaljer

Datum:
30 augusti
Tid:
16:30 - 19:00
Aktivitet Kategori:
View Aktivitet Website

Arrangör

Blekinge Arkipelag
Telefon:
0768-890276
E-post:
susanne@blekingearkipelag.se
View Arrangör Website

Annan

Svårighetsgrad
Medel
Utrustning
Finns att låna
Beskriv tillgängligheten (T. ex. typ av terräng, hinder, viloplatser mm)
Vi utgår från kajakbryggan i Järnavik och det finns också möjlighet att vara på grillplatsen vid Pensionat Järnavik.

Plats

Järnavik
Järnaviksvägen 80
Bräkne-Hoby, Blekinge Sverige
+ Google Map