Skip to main content
Laddar Aktiviteter

« Alla Aktiviteter

Naturligt Vis – Friskvård i naturen

1 mars - 31 december

995kr

Naturligt Vis är en digital kurs som kan genomföras i en skog nära dej eller långt borta. Det väljer du. Du kan köra året runt och vart du än befinner dej i Sverige. Hemma eller borta. Bara du har tillgång till lite natur.

Du får i kursen lära dej olika tekniker allt i från att lära dej stressa av och finna lugn i naturen till att köra hårda fysiska träningspass, allt efter vad du önskar och behöver för stunden.

I kursen börjar vi lugnt med Skogsterapi/skogsbad och en gång i veckan kommer nya avsnitt där nya tips på övningar kommer. Allt för att kunna sakta bygga upp ett en ny vana av att vara ute i naturen kravlöst men med möjlighet att utmana dej själv för att skapa mer lugn, balans, smidighet, styrka och kondition i den nivå som du just nu önskar att ha. Mer eller mindre? Det bestämmer du själv varje dag.

Tillgång till kursen får du genom länken: https://livsinspiration.newzenler.com/courses/naturligt-vis

Du kan välja bara kursen för 995:- och du har tillgång till kursen så länge du önskar.

Eller så kan du köpa kursen med support del där du även får fri tillgång till support via Livesändningar, messenger och även, när smittläget tillåter, träffar live träffar på plats där alla i gruppen bjuds in att delta där och när det passar. Jag kommer att åka runt i Sverige till ställen dit jag blir inbjuden och vi kör träningen tillsammans.

Detaljer

Börjar:
1 mars
Slutar:
31 december
Pris:
995kr
Aktivitet Kategori:
View Aktivitet Website

Arrangör

Helena Livsinspiration Gaia
Telefon:
0708602913
E-post:
helena.sellering@gmail.com
View Arrangör Website

Annan

Beskriv tillgängligheten (T. ex. typ av terräng, hinder, viloplatser mm)
Du bestämmer själv svårighetsgrad, plats, hinder och vila samt fika platser.