Skip to main content
Laddar Aktiviteter

« Alla Aktiviteter

  • Detta aktivitet har redan ägt rum.

Hundmarschen digitalt under hösten 2021

13 september kl 08:00 - 19 september kl 17:00

Gratis

Hur?

Gå en valfri sträcka på minst 10 km tillsammans med din hund i naturen. Sträckan kan delas upp på fler kortare distanser vid behov, men den totala sträckan ska vara 10 km.

Glöm inte vatten till dig och din hund, bra skor att gå i och kanske något gott fika.

Aktiviteter

Flera filmer finns med roliga övningar för dig och din hund. Inför vårens hundmarsch kommer vi publicera några fler filmer med tips på övningar så håll utkik här på hemsidan veckan innan hundmarschen.

Vi kommer också lägga upp ett quiz, med en klurig utslagsfråga.

Hundmarschen-pin och diplom

När du har gått 10 km kan du registrera dig här direkt på hemsidan. Vi skickar då en hundmarschen-pin och ett diplom till dig. Vill du inte ha det så kan du kryssa för det i formuläret. På grund av det mycket stora intresset för hundmarschen kommer du själv att få fylla i ditt och din hunds namn på diplomet. Diplom skickar vi för deltagande både på vårens och höstens hundmarscher men pin skickar vi bara en gång.

Deltog du vid hundmarschen 2020? Då ska du spara din pin för om du deltar på hundmarschen fem år i rad så kommer du få en särskild 5-årspin mot uppvisande av bild på dina tidigare pins.

Formuläret för att registrera när du har gått 10 km är öppet under de datum när hundmarschen går på våren respektive hösten.

Stötta Suicide Zero

Målet med hundmarschen är att inspirera till fysisk aktivitet och sunt hundliv samt sprida information om tjänstehundsverksamheten. Fysisk aktivitet minskar psykisk ohälsa och därför har Svenska Brukshundklubben i år valt att stötta föreningen Suicide Zero.

Hundmarschen är gratis, men med en önskan från oss att den som har möjlighet att ge en peng, skänker till Suicide Zero: https://egeninsamling.suicidezero.se/fundraisers/sbk-hundmarschen

Övrigt

Hundmarschen har anpassats efter det rådande läget med pandemin och arrangeras därför inte på en gemensam plats denna gång utan genomförs på ett säkert sätt för alla som vill röra på sig med sin hund.

Frågor

Frågor kan skickas till: hundmarschen[at]brukshundklubben.se

Detta är ett samarbete mellan Svenska Brukshundklubbens tjänstehundsverksamhet, projektet ”Upp och hoppa – sund med hund”, samt Studiefrämjandet.

Detaljer

Börjar:
13 september kl 08:00
Slutar:
19 september kl 17:00
Pris:
Gratis
Aktivitet Kategori:
View Aktivitet Website

Arrangör

Svenska Brukshundklubben
Telefon:
08-505 875 27
E-post:
britta.agardh@brukshundklubben.se
View Arrangör Website

Annan

Svårighetsgrad
Lätt
Utrustning
Ingen utrustning krävs