Skip to main content
Laddar Aktiviteter

« Alla Aktiviteter

Aktivitetsrundan Puls & Styrka

11 februari - 31 december

Vill du göra din promenad till en annorlunda upplevelse? Vill du möta roliga utmaningar, träna efter dina förutsättningar och ta del av intressant fakta och aktuell forskning? I så fall är aktivitetsrundan något för dig!

Längs med 1 km slingan finns 12 olika skyltar, där du kan träna och utföra fysiska övningar i din egen takt. Det finns flera start möjligheter beroende på vilken startpunkt som du själv har valt. Följ skyltarna i nummerordning, baklänges eller på ditt eget vis. På varje skylt finns två olika övningar, en för barn och en för vuxna. Anpassa övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter. På skyltarna finns även spännande forskning och intressant fakta att ta del av. Ni väljer självklart vilken nivå ni vill hålla, alla rörelser är bra för kroppen!

Genom en qr-kod kommer du åt filmade övningar och fördjupad forskning. Flämta hem en qr-läsare som en applikation till din smartphone eller surfplatta. Genom applikationen kan du sedan direkt använda din mobiltelefon eller surfplatta för att läsa av qr-koden och förflyttas till innehållet den leder till. Du startar applikationen och skannar qr-koden med hjälp av kameran. Har du en iPhone räcker det att du startar kameran och tittar på qr-koden genom den.

Detaljer

Börjar:
11 februari
Slutar:
31 december
Aktivitet Kategorier:
,

Arrangör

Ljungby Tourist Center
E-post:
turistbyran@ljungby.se
View Arrangör Website

Annan

Svårighetsgrad
Lätt

Plats

Ljungby
Kronoskogen
Ljungby, Kronoberg 341 22 Sverige
+ Google Map